The Treehouse
 
The Treehouse is an institution designed to enhance the lives of the blind and visually impaired. This center invites those with limited vision to explore the space through touch, smell, sound and movement. The largest spaces have been designated to the movement studio and the conservatory. What makes the Treehouse unique is its approach to the conservatory which creates a tactile environment for its users. This sancutuary acts as a retreat allowing one to escape the city and feel the sensations of a greenhouse . You are invited to smell the moisture in the air, feel the humidity on your skin and listen to the water as it moves through the plants. The ground floor is made up of loose gravel allowing for one to hear the comings and goings of others as they pass by.
 

© 2014 designed by Benjamin Maestas III